הקאמו קאמו הוא עץ נמוך ממשפחת ההדסיים, הנפוץ בכל איזור יער הגשם של האמזונס, בעיקר באיזורים ביצתיים או מוצפים.

הקאמו קאמו מניב פירות בצבע כתום בהיר, בערך בגודל של לימון. לרוב, הקטיף של הקאמו קאמו הוא בעיקרו ליקוט של פירות הגדלים בר ולאחרונה החלה גם נטיעה של מטעים.

קאמו קאמו לא מתועד כצמח בו נעשה שימוש ברפואה העממית באיזורים בו הוא גדל והוא גם לא שימש למאכל היות וטעמו מאד חמוץ.

רק בשנים האחרונות החלה להתעורר התעניינות בפרי זה, לאור העושר יוצא הדופן של הרכיבים הפעילים שבו: בהשוואה לתפוז - פי 30 ויטמין C, פי 3 ניאצין, פי 10 ברזל, פי 2 ריבופלאבין (ויטמין B2).


אפליקציות קוסמטיות
מוצרי אנטי-אייג’ינג
תכשירי הזנה
מוצרי טיפוח לגוף
מוצרי טיפוח לשיער

מינון מומלץ: 0.2% - 0.1%

מקורות:
http://www.herbology.org.il/?CategoryID=254&ArticleID=320
http://www.focus.co.il/infopage.asp?page=1880
http://www.teabrasil.com/en/herbs-in-capsules/600-camu-camu-myrciaria-dubia

כל הזכויות שמורות לשיפון קוסמטיקה
וחומרי גלם בע"מ ©
עמוד הבית
קטלוג
איכות והתעדה
צרו קשר
Forte Fruit Camu Camu

מק"ט:

שם אנגלי:

INCI Name: Myrciaria Dubia Fruit Extract & Maltodextrin & Ascorbic Acid & Calcium Hydroxide

FFCamu

Camu Camu