הקנבוס , המוכר בשמו האנגלי העממי המפ (Hemp) הוא זן של צמח קנאביס גבוה המכיל ריכוז נמוך במיוחד של TetraHydroCannabinol (הקנבינואיד העיקרי הקיים בזנים הנמוכים, המשמשים להפקת סם).

הקנבוס הוא גידול חקלאי שצורך מעט מים, בד”כ אינו מצריך כלל שימוש בחומרי הדברה וניתן לגדלו כמעט בכל אקלים. סיבי הקנבוס והשמן המופק מזרעיו משמשים למגוון רחב ביותר של מוצרים, מפלסטיק, נייר וטקסטיל ועד קוסמטיקה ותרופות.

לשמן ההמפ המופק בכבישה קרה, צבע ירוק וניחוח אגוזי אופייני. הוא עשיר בחומצות שומן מקבוצות אומגה-6 ואומגה-3, ביחס 3:1, הנחשב אופטימלי לגוף האדם. שמן המפ מכבישה קרה מכיל אנטיאוקסידנטים וויטמינים אשר אינם קיימים בשמן המפ מזוכך.


אפליקציות קוסמטיות

מוצרים לעור יבש
מוצרי אנטי-אייג’ינג
תכשירים טיפוליים לעור
מוצרי שיער


מקורות:
https://en.wikipedia.org/wiki/Hemp_oil
https://en.wikipedia.org/wiki/Hemp
לתשומת לב משתמשי האתר:אנו עושים את מירב המאמצים על מנת שהמידע המובא באתר זה
יהיה אמין ומדוייק. עם זאת, מידע זה הינו בגדר דעה והמלצה בלבד ואין לראות בו תחליף למרשם או טיפול רפואי.
כל הזכויות שמורות לשיפון קוסמטיקה
וחומרי גלם בע"מ ©
עמוד הבית
קטלוג
איכות והתעדה
צרו קשר
שמן המפ אורגני

מק"ט:

שם אנגלי:

INCI Name:
Cannabis Sativa Seed Oil

CanSatCP-ORG

Hemp