הג'וניפר (ערער בעברית) הוא שיח מחטני ממשפחת הברושיים, הנפוץ בארצות סקנדינביה, איטליה, צרפת וספרד.

השמן האתרי מופק ע"י זיקוק בקיטור. האיכותי ביותר מופק מהפירות והפחות איכותי מופק מהמחטים והענפים.

שמן הג'וניפר הוא אנטיספטי, מחמם ומעורר. משמש לטיפול בכאבי שרירים ושיגרון. בתחום הקוסמטי, משמש לטיפול בעור שמן, אקנה ומצבים דלקתיים.

לתשומת לב משתמשי האתר: אנו עושים את מירב המאמצים על מנת שהמידע המובא באתר זה יהיה אמין ומדוייק. עם זאת, מידע זה הינו בגדר דעה והמלצה בלבד ואין לראות בו תחליף למרשם או טיפול רפואי.
כל הזכויות שמורות לשיפון קוסמטיקה
וחומרי גלם בע"מ ©
עמוד הבית
קטלוג
איכות והתעדה
צרו קשר
שמן אתרי ג'וניפר

מק"ט: JC2

שם אנגלי: Juniper

שם בוטני: Juniperus communis

שיטת הפקה: זיקוק בקיטור של הפירות

ארץ מקור: רוסיה