המנדרין הוא עץ הדר ממשפחת הפיגמיים, הנפוץ באיטליה, מקסיקו וברזיל.

השמן האתרי מופק מקליפת הפרי בסחיטה. צבעו של השמן כתום (ישנו גם סוג ירוק וגם סוג צהוב) וריחו נעים ורענן.

שמן המנדרין נחשב למשפר זרימת דם בעור, נוגד כיווצים ומרגיע.
משמש לטיפול בכאבי שרירים ובתחום הקוסמטי, בעיקר לטיפול בעור שמן. שמן המנדרין לא נחשב לפוטוטוקסי, אך ליתר ביטחון עדיף יהיה להמנע מחשיפה של העור לשמש לאחר הטיפול.

לתשומת לב משתמשי האתר: אנו עושים את מירב המאמצים על מנת שהמידע המובא באתר זה יהיה אמין ומדוייק. עם זאת, מידע זה הינו בגדר דעה והמלצה בלבד ואין לראות בו תחליף למרשם או טיפול רפואי.
כל הזכויות שמורות לשיפון קוסמטיקה
וחומרי גלם בע"מ ©
עמוד הבית
קטלוג
איכות והתעדה
צרו קשר
שמן אתרי מנדרין

מק"ט: CD3

שם אנגלי: Mandarin

שם בוטני: Citrus reticulata

שיטת הפקה: סחיטה של קליפת הפרי

ארץ מקור: איטליה